Regio Zuid-Holland

Maandag-Vrijdag

8:00 - 18:00 uur

Previous slide
Next slide

Comfortabel Klimaat
Thuis of Kantoor

Voor verkoeling maar ook
voor Verwarming

Split Unit Airco Offerte in Gouderak

Ontvang Vrijblijvend 4 Offertes

Een Goede split unit airco hoeft niet duur te zijn!

Vergelijk offertes en maak vrijblijvend een afspraak met degene die u het het meest aanspreekt!

Onze partners zijn op alle van de volgende fronten thuis. 

Request for Quote (#1)

Gecertificeerd Dealer

Hiermee garanderen we de kwaliteit die u wenst.

De Nieuwste Systemen

Energiezuinige en multifunctionele split unit airconditionings

Gekwalificeerde Medewerkers

Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Lees alle

★★★★★ reviews van onze klanten in Google

.

Wat u van ons kunt verwachten

Waarom Koop-Split-Airco.nl

Vergelijk verschillende aanbieders voor uw Split Unit Airco systeem. Via onze website komt u in contact met dé specialist in onder andere:

Een airco biedt nog een ander belangrijk voordeel: door middel van een filtersysteem wordt de lucht in huis gezuiverd. In de lucht van veel huizen zweven stofdeeltjes. Naast dat een airco een gezonde manier is om de lucht in uw huis schoon te houden, kan dit ook een uitkomst bieden voor mensen die gauw last hebben van deze stofdeeltjes. De airco zuigt de lucht aan en filtert deze, daardoor komt de lucht gezuiverd terug in de kamer. Een airco kan tevens in bijna elk vertrek geplaatst worden. Of u nu een airco in de woonkamer, slaapkamer of op zolder wilt.

Koop-Split-Airco.nl werkt in de regio Zuid-Holland. Zoals bijvoorbeeld in  Moordrecht, Achterbroek, Lageweg, IJssellaan, Het Beijersche, Klein Hitland, Kortenoord, Stolwijkersluis, Nieuwerkerk aan den IJssel, Berkenwoude.

24/7 via deze website

Offertes Ontvangen Voor:

Split Unit Airco Installaties

Wij leveren & installeren diverse merken Split Unit Airconditionings Installaties

Airconditioning Onderhoud

Koelgassen vullen en F-gassen controles. Airco filters en meer.

Airco Reparatie

Airco reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Air Conditioning & HVAC Systemen in Gouderak

De term HVAC wordt de laatste tijd veel gebruikt om complexe systemen te definiëren die drie verschillende functies integreren: verwarming, ventilatie en airconditioning. Deze multiplex systemen worden meestal geïnstalleerd in nieuwe woon-, industrie- en kantoorgebouwen, waardoor de broodnodige warmte en airconditioning efficiënter wordt geleverd.

Aangezien bijna de helft van de energierekeningen die u elke maand of elk kwartaal betaalt, uiteindelijk de kosten van verwarming en koeling dekt, is het geen verrassing dat steeds meer huiseigenaren kiezen voor zuinige Split Unit Airco’s om te besparen op hun energierekening.

Lees alle

★★★★★ reviews van onze klanten in Google

.

Altijd Zekerheid

Onze Garanties

Gecertificeerd Dealer

Hiermee garanderen we de kwaliteit die u wenst.

De Nieuwste Systemen

Energiezuinige en multifunctionele split unit airconditionings

Gekwalificeerde Medewerkers

Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Airconditioning & Verwarming FAQs

De prijs van een multi split airco hangt af van het benodigd vermogen, aantal units, gewenst design en opties. Voor een Duo split airco ( 2 binnentoestellen en 1 buitenunit) moet je rekenen op een prijs tussen de 2500 en 4000 euro. Bijkomende binnentoestellen kosten circa 800 à 1.000 euro (exclusief plaatsing).

Het is goed om te weten hoeveel vermogen er nodig is om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. Een airco met een te klein vermogen kan ervoor zorgen dat de ruimte niet goed wordt gekoeld. Daarentegen kan een airco met een te groot vermogen ervoor zorgen dat het iets te koel wordt in de ruimte.

Een single split airco bestaat uit één buitenunit en één binnenunit. De binnenunit haalt de warme lucht uit de kamer en de buitenunit blaast het naar buiten.

De binnenunit moet op minstens 2 meter hoogte opgehangen worden. Lucht moet ongehinderd de ruimte in kunnen stromen. De wand moet sterk genoeg zijn om het gewicht van de airco te kunnen dragen. De afstand tussen de binnenunit en de buitenunit mag niet te groot zijn (afhankelijk van het type systeem).

Stel Vraag

Waarom Voor Ons Kiezen

Split Unit Airco Installaties

Wij leveren & installeren diverse merken Split Unit Airconditionings Installaties

Airconditioning Onderhoud

Koelgassen vullen en F-gassen controles. Airco filters en meer.

We Believe Airco Reparatie Maintaining Solid Core Values

Airco reparatie nodig? Neem contact met ons op.

LG AIRCONDITIONERS

LG snapt dat wanneer u voor uw huis of kantoor airconditioning aanschaft, u alleen met het beste genoegen neemt.

Daarom werkt LG onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersing-oplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid.

LG’s superieure invertertechnologie biedt eersteklas koeling en verwarming en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energienormen en is ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen.

LG tilt energiezuinigheid naar een volledig nieuw niveau met producten met het label A+++ die gebruik maken van de innovatieve Active Energy Control-technologie. De nieuwe LG’s lichting airconditioners creëert een schonere, aangenamere woonomgeving door onze gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters, die u beschermen tegen door de lucht verspreide virussen en allergenen en zelfs vieze luchtjes verwijderen. Naast de verbeterde luchtkwaliteit zijn de airconditioners van LG ook indrukwekkend stil (>19DB).

Split Unit Airco Kopen in Gouderak?

In Gouderak maken we eigenlijk veel te weinig gebruik van airconditioners. Het is hier inderdaad niet altijd echt warm, zoals bijvoorbeeld in Spanje wel het geval is, maar airconditioners kunt u gebruiken voor veel meer dan koelen alleen.

U kunt er ’s winters uw woning mee opwarmen, u kunt er de luchtvochtigheid mee regelen en u zorgt voor een gezonde luchtcirculatie in huis. Met een airconditioner kunt u dus het hele jaar door het klimaat in huis perfect houden.

Split Unit Airconditioning systemen zijn apparaten die de lucht in binnenruimten reguleren. Met een Split Unit Airco wordt de temperatuur en luchtvochtigheid op een comfortabel niveau gehouden wanneer het buiten minder aangenaam is. Wanneer de lucht zeer vochtig is, krijgt het menselijk lichaam problemen met de afgifte van warmte waardoor benauwdheid ontstaat. Een goede airco voorkomt een benauwd gevoel. Daarnaast wordt de lucht gefilterd via een filtersysteem in de airco.

Sommige modellen zijn zelfs voorzien van pollenfilters waar mensen met hooikoorts of een stofallergie veel profijt van hebben. Als u specifieke wensen heeft voor uw airconditioningsysteem, neem dan contact met ons op.

Split Unit Airco's en HVAC uitgelegd

Tegenwoordig is het centrale HVAC-systeem in Gouderak net zo essentieel als water- en stroomvoorziening bij de ontwikkeling van nieuwe woon- of industriële gebouwen. De belangrijkste functies van een HVAC-systeem zijn:

1. Een comfortabele leefomgeving creëren en onderhouden voor mensen, dieren, planten of zelfs objecten die specifieke klimaatomstandigheden vereisen, binnen de grenzen van een gebouw.
2. Energie en financiële middelen besparen voor het creëren en behouden van het gewenste microklimaat.

Aangezien HVAC een bredere categorisering is van een netwerk van systemen die zijn samengesteld om te zorgen voor voldoende verwarming, ventilatie en luchtkoeling – in plaats van een autonoom systeem op zich – hangt de goede werking van HVAC af van hoe goed al deze systemen zijn geconfigureerd om te goed te functioneren.

Wat over ons gezegd wordt

Klant Ervaringen

Airconditionings Offertes in Gouderak

Ontvang Eenvoudig Meerdere Airco Offertes ter vergelijking

Vul dit aanvraag formulier op deze pagina in. Stuur ons uw persoonlijke wensen en eisen en uw gegevens, en we voorzien u van maximaal 4 verschillende passende offertes.

Het staat u volledig vrij om een aanbod te kiezen dat het beste bij u past.

Onze vergelijkende offerte service is gratis, 100% vrijblijvend en duurt slechts enkele minuten. 

Voordat goede offertes uitgebracht kunnen worden is het voor ons belangrijk een goed beeld van uw huidige situatie te hebben. Geef daarom zoveel mogelijk informatie in het offerteaanvraag formulier.

Hebben we nog vragen… Dan zullen wij contact met u opnemen.

Wij kunnen hiervoor bij u langskomen, of u kunt ons een aantal foto’s van uw installatie doorsturen.

In sommige gevallen is er bijvoorbeeld een all-in servicecontract bij de prijs inbegrepen of zijn de kleine materialen bijvoorbeeld niet begroot. 

Dus wilt u een nieuwe (Multi) Split Unit Airconditioner laten installeren? En wilt u meerdere Airco offertes ontvangen?

Vraag dan simpel en snel gratis offertes aan om in contact te komen met geselecteerde installateurs. De offertes zijn geheel vrijblijvend, dus u beslist zelf of u daadwerkelijk ingaat op een offerte.

Request for Quote (#1)

Airco Verkoop & Reparatie

Gratis Advies

Airco Nieuws Ontvangen

Koop-Split-Airco.nl wil het makkelijk voor u maken om een overzicht te krijgen van de kosten van het kopen en laten installeren van een Split Unit Airco installatie.  Vraag uw offerte aan via deze website en ontvang eenvoudig en snel 4 offerte aanvragen.

2021 © Koop-Split-Airco.nl
By Symblings Digital Marketing